Samtykke

Samtykkeerklæring

OK Gorm/Skiklubben Gorm bruger billeder i trykte og digitale medier.
På den måde er det muligt for medlemmerne, forældre, kollegaer og andre interessenter at følge med i klubbens dagligdag. Gennem billeder og film fortæller vi de gode historier, deler viden og informerer om begivenheder og arrangementer.
Offentliggørelse af billeder
Datatilsynet skelner mellem to typer af billeder — situationsbilleder og portrætbilleder: Situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke. Det drejer sig om billeder, hvor en aktivitet eller en situation er det egentlige formål med billedet, og hvor det ikke er afgørende, hvilke personer der optræder på billedet. Portrætbilleder må ikke offentliggøres uden et klart samtykke fra medlem og forældre (hvis medlemmet er under 18 år). Derfor har OK Gorm brug for jeres samtykke nedenfor.

Ved at udfylde den nedenstående samtykkeerklæring giver du tilladelse til, at OK Gorm må offentliggøre portrætbilleder og video. Det gælder blandt andet til klubbens hjemmeside, nyhedsbreve, pressebilleder, de sociale medier (Facebook, Instagram mm.) og andet informationsmateriale. Samtykkeerklæringen kan til enhver tid trækkes tilbage.
Blanket til udfyldning
Informationer i blanketten herunder sendes til klubben, når du trykker på Send oplysninger
Fornavn
Efternavn
Mailadresse
Forælder hvis medlem er under 18 år: